Haluatko tilata maailman nopeimman VPN: n? Se ei ole mielikuvia? Lähes jokainen, joka ostaa uuden VPN: n, tekee.

Tämä on myös erittäin rohkea väite, jonka Hide.me tekee päivältä selkeänä suoraan kotisivulleen. Voiko se todella olla maailman nopein VPN? Vai onko se vain markkinointi räjähtää?

Olimme innokkaita tietää kuin sinäkin, joten ostimme Hide.me-tilauksen tutkiaksemme sitä kokonaan. Emme kuitenkaan tarkastelleet vain sen VPN-yhteyden nopeutta. Kysyimme myös:

 • Onko Hide.me VPN turvallinen?
 • Kuinka VPN määritetään Hide.me-sivustossa?
 • Onko Hide.me hyvä Androidille?
 • Onko Hide.me: llä Chrome-laajennus?

Katso alla olevat tärkeimmät edut ja haitat, jota seuraa täydellinen Hide.me VPN-arvostelu kaikista yksityiskohdista.

Contents

Yleiskatsaus

Piilota.me Pros & Haittoja

Plussat

 1. Nopeat nopeudet
 2. Tällä hetkellä toimii Netflixin kanssa
 3. P2P ja torrenting toimivat monilla palvelimilla
 4. Helppokäyttöiset sovellukset Windowsille, Macille, iOS: lle & Android
 5. Yhdistä turvallisesti 56 paikkaan 35 maassa

Haittoja

 1. Premium-suunnitelma on melko kallis
 2. Ei toimi luotettavasti Kiinassa
 3. Live chat-agentteilta puuttuu tekninen tietämys

Piilota.me-avainyhteenveto

Huippulatausnopeus

Kirjauskäytäntö

IP-, DNS- tai WebRTC-vuodot

Toimivalta

palvelimet

IP-osoitteet

Maat

Yhdysvaltain Netflix

Torrenting

Toimii Kiinassa

Tuki

Halvin hinta

Virallinen nettisivu

72Mbps
Nimetön palvelimen käyttöä koskevat tiedot
Ei
Malesia (Privacy Haven)
1400
1500+
36
Joo
rajoitetut
epäluotettava
Live Chat
4,16 dollaria kuukaudessa
Piilota minut

Huomaa, että tämä on vain arvostelu Hide.me-maksullisesta versiosta – voit lukea Hide.me-ilmaisen arvostelun täältä.

Jos olet oikeassa paikassa, aloittakaamme sitten katsomalla Hide.me: n takana olevaa yritystä ja sen kirjauskäytäntöä.

Noin & Kirjauskäytäntö

Kuka on Hide.me?

Hide.me on pieni vuonna 2012 perustettu VPN-yritys.

Ei ollut helppoa saada yksityiskohtia Hide.me-yrityksen rakenteesta ja omistajuudesta, mikä on outoa avoimuudesta ylpeästä tarjoajapalvelusta, mutta näyttää siltä, ​​että sitä esiintyy suurten yritysomistuksien ulkopuolella.

Tietosuojakäytännön alareunassa todetaan, että Hide.me omistaa eVenture Limited, joka näyttää olevan olemassa vain Hide.me-palvelun ylläpitäjänä..

eVenture Limited ja Hide.me on perustettu ja toimitettu Malesiassa, jolloin USA: n viranomaisten ja EU: n tietojen säilyttämismääräysten ulottumattomissa. 

Malesian laki ei vaadi VPN-palveluntarjoajia pitämään jatkuvia lokitiedostoja asiakasyhteyksistä tai verkkotoiminnoista, ja lisäksi Hide.me on vakuuttanut käyttäjilleen, että jos tämä muuttuu, he muuttavat lainkäyttöalueita tai sulkevat palvelun.

Hide.me ei voi antaa asiakkaan henkilöllisyyttä edes voimassa olevan laillisen viranomaisen antamalla oikeudellisella määräyksellä, koska siirrettäviä tietoja ei ole. Jos valitset Hide.me-palvelun, emme usko, että sinulla on jotain huolta.

Kirjauskäytäntö

Kuvakaappaus Hide.me-sivuston lokitiedoistaHide.me käyttää minimaalista lokitietokäytäntöä pitämällä vain pysyviä yhdystietojen lokit vianetsintätarkoituksiin, jotka poistetaan muutaman tunnin välein ja joita ei voida käyttää tunnistamaan sinua. 

Nämä tiedot sisältävät:

 • Satunnaisesti luotu VPN-käyttäjänimi
 • Sisäisesti määritetty IP-osoite
 • Kuukausittaisen tietoliikenteen kokonaismäärä

Tietoja ei kuitenkaan ole linkitetty sinuun millään tavalla, ja ne voidaan pyynnöstä poistaa.

Hide.me: n tietosuojakäytännössä todetaan, että selailukäyttäytymisen seuraaminen tai kirjaaminen on “mahdotonta” teknisen taustan avulla, mikä on hyvin rauhoittavaa.

Hide.me tarjoaa myös avoimuusraportteja verkkosivustollaan ansaitaksesi entistä luottamusta.

Nopeus & Luotettavuus

Luotettava ja nopea VPN

Nopeus johtuu fyysisestä sijainnistamme Lontoossa (100Mbps valokuituyhteys) Lontoon testipalvelimeen.

Ennen Hide.me: n käyttöä:

 1. ladatambps

  80

 2. uploadmbps

  98

 3. Piilota.me arvostelupingneiti

  2

Kun yhteys Hide.me: iin:

 1. ladatambps

  72

 2. uploadmbps

  58

 3. Piilota.me arvostelupingneiti

  14

Latausnopeus ilman Piilota minut: 80Mbps

Latausnopeus kanssa Piilota minut: 72Mbps

Latausnopeuden menetys, kun HideMe on käynnissä 10%

Hide.me on erittäin nopea VPN. Lyhyiden matkojen nopeuksien suhteen Hide.me on yksi parhaista tarjoajista. 

Se keskittää erittäin nopeat ja luotettavat nopeudet myös ulkomaille suuntautuessaan. 

Pelaajat ja torrenterit saattavat myös kiinnittää huomiota Hide.meen erittäin alhaisen viiveen vuoksi, vaikka pidemmän matkan yhteydet kärsivätkin hitaammasta viiveestä. 

  YksityinenVPN-arvostelu

Niin kauan kuin sinulla on vakaa Internet-yhteys, Hide.me on VPN, jolla on vain vähän yhteyksiä, jos yhteys katkeaa – se on erittäin luotettava.

Se ei ole aivan nopein VPN yleisesti, mutta Hide.me ei petä.

Laitoimme kaikki VPN: t sivustolle tiukan tieteellisen nopeuden testausprosessin avulla määrittämällä keskimääräiset nopeudet useista eri puolista maailmaa. Nämä ovat keskimääräisiä nopeuksia, joita voit odottaa nousevan seuraavista paikoista:

 • USA: 33Mpbs (ladata) & 17Mbps (Upload)
 • Saksa: 71Mbps (ladata) & 79Mbps (Upload)
 • Australia: 35Mbps (ladata) & 12Mbps (Upload)

Palvelimen sijainnit

Rajoitettu määrä palvelimia, mutta suositut sijainnit ovat katettu

Maapallo, jossa sininen lippu36CountriesKuva kaupunkimaisemasta57CitiesKuva vaaleanpunaisesta merkinnästä1 500 + IP-osoitteet

Hide.me on rajoitettu, kun kyse on VPN-palvelinpaikoista. 

VPN-palvelimia on 1 400, mikä kuulostaa paljon, mutta ne sijaitsevat vain 35 maassa ympäri maailmaa, mikä on tapa alle keskimääräisen odotettavissa olevan määrän. Sinun on harkittava toista VPN-palvelua, jos tarvitset lisää vaihtoehtoja.

Esimerkiksi koko Etelä-Amerikassa on vain yksi kaupunki, johon yhdistää – Brasilian Sao Paulo. Sama koskee myös Afrikkaa, Marokon Marrakesh on ainoa valinta.

Eurooppalainen kattavuus on hyvä, kuten odotimme, joidenkin kaupunkitasolla tehtävien valintojen kanssa esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Espanjassa ja Alankomaissa, mutta mennä pidemmälle ja olette onnekas.

Haluaisimme kuitenkin nähdä enemmän kaupunkitason palvelinvalintoja.

Silti Hide.men 1500 IP-osoitteen pitäisi auttaa vähentämään ruuhkia kiireisillä aikoilla. Syynä palvelimien pieneen määrään voi johtua myös siitä, että Hide.me omistaa ja hallitsee omaa VPN-palvelinverkkoaan, mikä on hyvä uutinen palvelimien tietosuojatodistuksille..

Piilota.me arvostelu

suoratoisto & Torrenting

Upea VPN torrenting

Hide.me ei ole enää luotettava Netflixin ja BBC iPlayerin suhteen.

Hide.me ei tarjoa erillisiä palvelimia suoratoistoa varten, eikä se pysty estämään BBC iPlayer -sovellusta millään kahdesta Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimesta.

Testasimme kaikkia Hide.me: n Yhdysvaltain palvelimia selvittääkseen, voiko se käyttää Netflixiä. Tässä on mitä löysimme:

Kuten huomaat, olemme pystyneet katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä viimeisimmissä kokeissamme, mutta vain yhdellä palvelimella (Utah – Salt Lake City).

Tämän seurauksena on epätodennäköistä, että Hide.me toimisi muiden streaming-palveluiden, kuten Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV ja muiden, kanssa..

Muut palveluntarjoajat, kuten CyberGhost, tarjoavat omistettujen suoratoistopalvelimien ja paljon yhdenmukaisemman pääsyn. On myös syytä tarkastella koko luetteloamme parhaista VPN-osoitteista BBC iPlayer-, Netflix- tai monipuoliseen suoratoistoon.

Torrenting

Hide.me on hyvä VPN Kodille ja torrenting jatkuvasti vahvan lataus- ja lähetysnopeuden takia. 

Kaikki Hide.me VPN -palvelimet eivät kuitenkaan ole yhteensopivia torrentin kanssa. Älä huoli, suurin osa niistä on kuitenkin, ja sovellus sisältää hyödyllisiä indikaattoreita niistä, jotka eivät ole.

Tappokytkimen lisäämistä pidetään tässä arvossa, koska se estää todellisen IP-osoitteesi paljastamisen, jos VPN-yhteys katkeaa mistä tahansa syystä. Puhumattakaan siitä, että on rauhoittavaa, että hakupolitiikka on minimaalinen ja jota ei voida käyttää käyttäjien tunnistamiseen.

Censenssin ohittaminen

Luotettava Kiinassa

Hide.me toimi aiemmin hyvin Kiinassa, mutta siitä on tullut vähemmän luotettavaa siitä lähtien, kun hallitus alkoi torjua VPN-verkkoja. On edelleen mahdollista, että SoftEther-yhteydet voivat ohittaa suuren palomuurin. 

Hide.me kehottaa käyttäjiään ottamaan yhteyttä tekniseen tukeensa ennen VPN-palvelun käyttöä Kiinassa. Kiinan hallitus on estänyt Hide.me-sivuston, iOS App Store- ja Google Play Store -luettelot, joten ainoa tapa ladata ohjelmisto on maan ulkopuolelta tai käyttää toista maassa toimivaa VPN-palveluntarjoajaa.. 

Hide.me: n tulisi edelleen toimia korkean sensuurin maissa, jotka eivät ole yhtä tehokkaita estämään kuin Kiina, kuten Turkissa. Hide.me käyttää itsehallintaa DNS: ää, joka salaa tietosi ja estää haitallisia ulkopuolisia pääsemästä DNS-pyyntöihisi. 

Vielä on ongelma, että vaikka sensuurin ohittamisessa onkin onnistuttu, Hide.me: n rajoitettu palvelinluettelo voi tarkoittaa, että lähin vapaan puheen maa on kaukana, jolloin sinulle on huono yhteys, etenkin kun kyse on Lähi-idästä.

  Avira Phantom arvostelu

Jos tarvitset VPN: ää Kiinalle, on parasta tutustua luetteloon parhaimmista Kiinan VPN-osoitteista.

Platforms & Laitteet

Reitittimien ja pelikonsolien manuaaliset asetukset

sovellukset

Windows-logoWindowsMac-logomaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxReitittimen logoreititin

Hide.me tarjoaa tavallisen natiivisovellusten valikoiman useille suosituille laitteille. Voit asentaa sen jopa 10 laitteeseen, mikä on erittäin antelias. 

Sivustolla on manuaalisia vaiheittaisia ​​asennusoppaita, mukaan lukien yhteensopivien reitittimien määrittämistä ja manuaalisia asennusoppaita laitteille, kuten Apple TV, Sony PlayStation ja Kodi..

Nämä ovat kuitenkin Hide.me SOCKS -välityspalvelinlaajennuksia todellisten VPN-yhteyksien sijaan, mikä tarkoittaa, että ne eivät salaa liikennettä – ne vain pilaavat IP-osoitteesi. Suosittelemme, että käytät niitä kaikilla ominaisuuksilla varustettujen työpöytäsovellusten rinnalla laitteen koko Internet-liikenteen salaamiseen.

Pelikonsolit & Suoratoistolaitteet

AppleTV-logoAppleTVAmazon Fire TV -logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logonintendoPlayStation-logoPeli asemaRoku-logoRokuXbox-logoxbox

Hide.me: llä on natiivisovelluksia Amazon Fire TV: lle, Android TV: lle ja Rokulle. Siellä on myös runsaasti helppo seurata manuaalisia asennusoppaita laitteille, kuten Apple TV, PlayStation 3 ja 4 ja Kodi..

Pelikonsolien tai muiden suoratoistolaitteiden käyttämiseksi sinun on kytkettävä yhteys langattomasti määritetyn reitittimen kautta tai käytettävä ristikytkentäkaapelia tietokoneeseen tai Maciin, johon on asennettu VPN-ohjelmisto. Tämä ei kuitenkaan ole liian vaikeaa, ja se tarkoittaa, että voit suojata useita laitteita kerralla.

Kaavio, joka selittää VPN-reitittimen toiminnan.

VPN-reititin salaa kaikkien langattoman verkon laitteiden liikenteen.

Selaimen laajennukset

Chrome-logoKromiFirefox-logoFirefox

Hide.me: llä on selainlaajennus Google Chromelle ja Mozilla Firefoxille, jotka voidaan asentaa nopeasti selaimeesi saadaksesi kevyen VPN-kokemuksen rinnalla suojaus WebRTC-vuotoilta.

Selaimen laajennukset eivät kuitenkaan tarjoa salausta, mikä tarkoittaa, että parhaan mahdollisen suojan vuoksi niitä olisi käytettävä Hide.me-pääsovelluksen rinnalla..Hide.me Ilmainen selaimen laajennus

salaus & turvallisuus

Erinomainen valinta täydelliseen yksityisyyteen

protokollat

salaus

turvallisuus

Lisäominaisuudet

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS-vuotojen estäminen

Ensimmäisen osapuolen DNS

IPV6-vuotojen estäminen

Tukee TCP-porttia 443

VPN-tappokytkin

SUKAT

Jaettu tunnelointi

Katso VPN-sanastoa, jos nämä ehdot hämmentävät sinua ja haluat lisätietoja.

Kuvakaappaus Security Graphicista Hide.me-verkkosivustollaHide.me on erinomainen valinta, jos täydellinen yksityisyys on etusijalla. Siinä on OpenVPN, joka on turvallisin protokolla, ja salaus tapahtuu ‘murtumaton’ AES-256-salaus.

Lisäksi on olemassa lukuisia edistyneitä tietosuojaominaisuuksia – VPN-tappokytkin, joka estää todellisten IP-osoitteiden paljastamisen, nollalokeiset DNS-palvelimet, jotka välttävät kolmansien osapuolien palvelimia, ja sisäänrakennettu DNS-vuodonsuojaus toiminnan pitämiseksi piilossa ISP: ltäsi..

Hide.me sisältää myös porttien satunnaistamisen ja jaetun tunnelointitoiminnon, jonka avulla voit valita, mitkä sovellukset ovat ja joita ei reititetä VPN-yhteyden kautta.

Yhdistä nämä ominaisuudet vahvaan tietosuojakäytäntöön ja Hide.me on todellinen haastaja markkinoiden yksityisimmälle VPN-palvelulle.

Helppokäyttöisyys

Tyydyttää VPN-aloittelijan ja kokeneen käyttäjän

Miten asentaa & Aseta Piilota.me

 • Hide.me Windows-latauskuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessamme

  Käy vain Hide.me-verkkosivustolla ja napsauta lataa tarvittava ohjelmisto aloittaaksesi asennusprosessin.

 • Hide.me-asennustoiminnon kuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessa

  Ainoa mitä sinun on tehtävä, on napsauttaa asentaa ja noudata ohjeita.

 • Hide.me-tervetulonäytön kuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessa

  Kun ohjelmisto on asennettu, sovellus käynnistyy automaattisesti ja olet valmis aloittamaan VPN: n käytön.

 • Hide.me-pääkuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessamme

  Hide.me-päänäyttö pitää sen yksinkertaisena perustietojen ja kytkentäpainikkeen avulla.

 • Hide.me yhdistetyn näkymän kuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessamme

  Piilotettu.me kytketty näyttö tekee selväksi, että olet yhteydessä, ja näyttää IP-osoitteesi sekä sijaintisi.

 • Hide.me-protokollan valintakuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessa

  Hide.me VPN -protokollan valinta on suoraviivaista – rakastamme asiayhteyteen liittyviä ohjeita.

 • Hide.me-lisäasetusten kuvakaappaus Hide.me VPN -katsauksessa

  Hide.me-vaihtoehdot on selkeästi järjestetty välilehtien mukaan, mutta niistä hyötyisivät hyödylliset vinkit.

Hide.me tarjoaa hyvin suunniteltu, toimiva joukko helppokäyttöisiä sovelluksia ja paljon lisäominaisuuksia, kuten VPN-tappauskytkin.

Päänäyttö on yksinkertainen päälle / pois-painike, jossa on valitsemasi sijainti ja uusi IP-osoite. Pidämme myös kätevästä vaihtopaikasta.

Asetukset ovat lukuisia ja hyvin järjestettyjä, jaettu välilehtiin, kuten ‘protokolla’ ja ‘tappa-kytkin’, mikä helpottaa navigointia.

Asiakaspalvelu

Tuki voisi liittyä parantamiseen

Live chat-tuki

Verkkoresurssit

Joo
Joo
  Yksityisen tunnelin arvostelu

Hide.me tarjoaa kunnollisen asiakaspalvelun monien online-palveluiden ja live-chatin kautta verkkosivustolla.

Tukivastaus on yleensä nopeaa, vaikka turhauttavasti yleensä vain linkittää sinut tukisivulle, sillä puuttuu tietoa teknisistä kysymyksistä ja neuvoa sinua lähettämään sähköpostia sähköpostitse ja odottamaan sen sijaan.

Tukiosassa on hyödyllisiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, joissa käsitellään kuvakaappauksien ja videoiden monimutkaisempia kysymyksiä.

Kuvakaappaus Hide.me-tukisivulta Hide.me-verkkosivustolla

hinnoittelu & tarjoukset

Melko kallis, etenkin kuukausittain

Piilota.me kuponki

Piilota.me-hinnasuunnitelma

Hide.me tarjoaa Premium- ja Free-paketin. Voit lukea arvostelujemme Hide.me Free täältä.

Kuten useimmat VPN-palvelut, mitä pidempi tilauksesi valitset, sitä vähemmän maksat kuukausittain. Yksi kuukausi on kallein vaihtoehto 12,95 dollarilla, mutta on paljon halvempaa, 4,99 dollarilla kuukaudessa kahden vuoden suunnitelmalla (laskutetaan 129,95 dollaria joka toinen vuosi).. 

Yksi vuosi Hide.me: n kanssa maksaa sinulle 8,32 dollaria kuukaudessa, maksetaan yhtenä suurena 99,95 dollarin kertasummana.

Nämä hinnat ovat nousseet, ja se on ehdottomasti kalliimpaa kuin monet parhaiten pisteetut VPN-verkot, kuten CyberGhost, NordVPN ja PrivateVPN, mutta sanoisimme silti, että tämän VPN: n hinta-laatusuhde on hyvä. 

Voit vertailla alla olevia hinnasuunnitelmia:

 1. Kuukausittain

  US $ 12,95 / kk

  Laskutetaan 12,95 dollaria kuukaudessa

 2. 12 kuukautta

  US $ 8,32 / kk

  Laskutetaan 99,95 dollaria joka 12 kuukausiSäästä 36%

 3. 2 vuotta

  US $ 4.99 / mo

  Laskutetaan 129,95 dollaria joka toinen vuosi. Säästä 61%

Kaikilla suunnitelmilla on 30 päivän rahat takaisin -takuu

maksu & Hyvitysvaihtoehdot

Luottokortti

PayPal

Bitcoin

Joo
Joo
Joo

Hide.me on saatavana tavallisilla maksuvaihtoehdoillasi, kuten pankkikortilla ja PayPalilla. Mutta se tarjoaa myös yli 80 anonyymiä maksutapoja. Joitakin näistä ovat:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Viiva (DASH)
 • Dogecoin (koira)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Verge (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Se on paljon valinnanvaraa ihmisille, jotka etsivät yksityisyyttä edistäviä tapoja tilata Hide.me.

Hide.me tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, mutta palvelusehdoissa todetaan, että voit saada rahat takaisin vain, jos et ole kuluttanut merkittävää määrää siirtotietojasi..

Kysyimme Hide.me: lta tämän yksityiskohdista ja meille kerrottiin: “Meillä on oikeus arvioida reunatapauksia, joissa näemme, että käyttäjä on kuluttanut uskomattoman suuren määrän tietoja (useita satoja gigatavuja) lyhyessä ajassa.” Ei erityinen – kuinka monta gigatavua tarkalleen? Ja mitä pidetään ”lyhyenä ajanjaksona”? Piilota.me ei voinut vastata.

He kuitenkin vakuuttivat meille, että näin on tapahtunut vain kerran vuodessa. Tämä ei silti ole sama kuin “ei kysymyksiä”, jota näemme muissa parhaissa VPN-palveluntarjoajissa, kuten ExpressVPN.

Hide.me tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, maksutietoja ei tarvita, jotta voit testata ohjelmiston ennen ostamista. Voit kuitenkin rajoittaa neljään maahan.

Pohjaviiva

Suosittelemmeko Piilota.me?

Se voi olla kallista, mutta suosittelemme silti Hide.me – se saa lähes kaikki perusteet oikein.

Se ei toimi Kiinassa (kuten monet VPN: t), ja suorakeskustelu vaatii paljon parannuksia, mutta se on silti hyvä VPN, jota on helppo käyttää, avaa Netflix ja jotkut muut suoratoistopalvelut, ja mikä tärkeintä, se pitää sinut turvassa. verkossa.

Vaihtoehtoja Hide.me: lle

CyberGhost-logo

CyberGhost

Jos pelotat Hide.me-hintaa, sinun kannattaa katsoa CyberGhostia – se on paras budjetti-VPN siellä, pyytäen erittäin halpaa kuukausimaksua laadusta tinkimättä. Lue CyberGhost-arvostelu

AstrillVPN maiseman logo

Astrill

Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset VPN: ää, joka toimii Kiinassa, suosittelumme on Astrill. On vaikea löytää VPN: ää, joka pystyy jatkuvasti voittamaan hallituksen sensuurin, ja uskomme Astrillin olevan parasta siinä. Lue Astrill-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me