Een kleine, onafhankelijke en gevestigde VPN, ibVPN (wat staat voor ‘Invisible Browsing VPN’) is een naam die waarschijnlijk alleen bekend zal zijn bij degenen die echt in hun VPN’s zitten.

Maar wordt ibVPN een verborgen juweel dat ten onrechte over het hoofd wordt gezien? Mocht u het overwegen naast industriële grootmachten zoals NordVPN en IPVanish?

In één oogopslag ziet het privacybeleid van ibVPN er goed uit, evenals de uitgebreide lijst met functies. We behandelen beide aspecten veel gedetailleerder in onze volledige review en beantwoorden grote vragen zoals:

 • Is ibVPN veilig?
 • Hoe goed is de extensie van ibVPN voor Chrome?
 • Wat is DoubleVPN?
 • Vertraagt ​​ibVPN uw internet?

Plus al het andere dat u wilt weten over ibVPN, inclusief hoe gemakkelijk het is om te gebruiken, of het Netflix al dan niet blokkeert en wie er achter zit.

Overzicht

ibVPN Pro’s & Cons

Pros

 1. Betrouwbaar zero-logs beleid
 2. Tal van beveiligingsfuncties
 3. Servers in 82 steden wereldwijd
 4. Stealth-protocol voor landen met een hoge censuur
 5. De meeste apparaten worden behandeld, plus handige browserextensies
 6. Excellend 24/7 klantenservice

Cons

 1. Verwarrende Windows-app
 2. Onbetrouwbaar voor streaming en Netflix
 3. Snelheden over verbindingen over lange afstand zijn niet geweldig

ibVPN-sleutelsamenvatting

Top download snelheid

Logbeleid

IP, DNS of WebRTC-lekken

Jurisdictie

Servers

IP-adressen

landen

Amerikaanse Netflix

torrenting

Werkt in China

Ondersteuning

Goedkoopste prijs

Officiële website

56Mbps
Geen logboeken
Nee
Roemenië (EU-lid)
180
2000+
50
Ja
Beperkt
Onbetrouwbaar
24/7 live chat
$ 4,83 / mnd gedurende 12 maanden
IbVPN.com

Hierboven vindt u onze belangrijkste afhaalrestaurants op ibVPN. Er staan ​​enkele opvallende cijfers in, maar ze zijn allemaal betekenisloos als je de VPN zelf niet kunt vertrouwen.

Laten we eens kijken wie ibVPN beheert.

Over & Logbeleid

Wie is ibVPN?

ibVPN heeft een leuke, transparante sectie Over ons op haar website om u te helpen het bedrijf beter te leren kennen en vertrouwen te kweken.

Het is belangrijk dat uw VPN niets voor u probeert te verbergen, en we vinden het zeker leuk dat er een beeld is van het front-and-center van het ibVPN-team.

Een figuur die ons opviel, is dat ibVPN bestaat sinds 2003, wat in VPN-termen vrij lang is. Zelfs als het VPN-product niet voor het eerst werd uitgebracht tot 2010, is dat nog steeds een goed aantal jaren in een industrie die over het algemeen vrij jong is.

Amplusnet is de naam van het bedrijf dat ibVPN bezit. De website is vrij schaars (in feite is het gewoon een bestemmingspagina met een betekenisloze afbeelding en wat contactgegevens), maar dat is waarschijnlijk omdat het gewoon bestaat als een holding voor het VPN-merk.

De LinkedIn-pagina voor Amplusnet zegt dat het een gevarieerd portfolio van IT-producten en -oplossingen heeft, hoewel we eerlijk gezegd geen bewijs kunnen vinden dat er daadwerkelijk buiten ibVPN bestaat.

Dan Gurghian is mede-oprichter, eigenaar en CEO van Amplusnet / ibVPN – hij had zelfs een AMA (Ask Me Anything) Q&Een sessie over Reddit in 2015 voor iedereen die nieuwsgierig is naar VPN’s en online privacy.

Gurghian is, samen met de rest van het ibVPN-team, Roemeens, en daar is ook ibVPN gevestigd.

Roemenië is lid van de EU, dus hoewel het misschien niet het slechtste land ter wereld is voor privacy, is die verbinding altijd iets om op te letten.

Logbeleid

ibVPN hanteert een no-logs beleid. We kunnen het gerust zo noemen, omdat het beschrijft wat het niet registreert in zijn privacybeleid.

Er is geen verkeer vastgelegd, noch hoe de VPN of een van zijn services wordt gebruikt. ibVPN belooft dat het geen specifieke activiteit kan relateren aan een bepaalde gebruiker en niet alleen dat, maar het slaat geen enkele vorm van betalingsinformatie op omdat deze allemaal worden afgehandeld door een service van derden – iets wat vrij zeldzaam is voor een VPN.

We hebben slechts twee kleine problemen met het logboekbeleid van ibVPN.

Het eerste probleem is dat het erg kort is. Hoewel de algemene voorwaarden en het legale taalgebruik vrij lang kunnen zijn, is het enige dat echt wordt gezegd over logging de volgende:

ibVPN's loggingbeleid

In het ideale geval zouden we graag wat meer detail willen zien, gewoon om ons echt gerust te stellen.

Ten tweede is er de kwestie van de Roemeense jurisdictie van ibVPN.

ibVPN stelt vol vertrouwen dat, indien servers door de autoriteiten worden bekeken, deze leeg zouden zijn. Hoewel dat waar kan zijn, zou het zelfs nog beter zijn als ibVPN ergens zou zijn gevestigd waar EU-machten helemaal geen servers konden bemachtigen.

Snelheid & Betrouwbaarheid

Totaal gemiddeld voor snelheid

Als het gaat om snelheden, of het nu gaat om uploads of downloads, is ibVPN volledig onopvallend en staat het midden in de markt.

Je zou natuurlijk veel slechter kunnen doen, maar je kunt ook aanzienlijk beter doen dan ibVPN.

Snelheidsresultaten van onze fysieke locatie in Londen (100 Mbps glasvezelverbinding) naar een testserver in Londen.

Voordat u ibVPN gebruikt:

 1. DownloadMbps

  89.83

 2. UploadenMbps

  98,67

 3. ibVPN beoordelingPingMevrouw

  7

Wanneer verbonden met ibVPN:

 1. DownloadMbps

  56.21

 2. UploadenMbps

  79.66

 3. ibVPN beoordelingPingMevrouw

  26

Wat veel opmerkelijker is dan de ruwe cijfers die zijn vastgelegd in onze testen van ibVPN, is de moeilijkheid waarmee we de snelste servers probeerden te vinden om te testen.

Het selecteren van de optie ‘Snelste server’ van ibVPN (zoals we normaal doen bij het testen van een VPN) heeft ons daadwerkelijk verbonden met een Tor Over VPN-server in Nederland. We testen niet alleen vanuit Londen, VK, maar zelfs als we in Nederland zijn gevestigd, is er geen manier dat een Tor Over VPN-server de snelste beschikbare server zou zijn.

Het aantal dat u hierboven ziet, is nadat we wat handmatig hadden geëxperimenteerd en verbinding hadden gemaakt met een Britse server – en zelfs toen waren de downloadsnelheden nogal grillig. Ze zijn echter nog steeds meer dan goed genoeg voor bijna alles wat je van plan bent online te doen.

Internationale snelheden die verbinding maken met servers tot ongeveer 600 mijl afstand zijn redelijk goed, maar er was een serieuze drop-off toen we verbinding maakten met de oostkust van de VS – ibVPN liet zich echt in de steek, vooral gezien het zo’n belangrijke, populaire locatie is om verbinding mee te maken.

Serverlocaties

Een solide wereldwijde spreiding met veel P2P-, Tor- en DoubleVPN-opties

Wereldbol met een blauwe vlag50CountriesAfbeelding van een stadslandschap82CitiesAfbeelding van een roze marker2.000 + IP-adressen

Afgezien van de problemen met de flat-out gebroken tool ‘Snelste server’ van ibVPN, zijn we behoorlijk onder de indruk van het assortiment servers en locaties.

Zoals vaak het geval is, ontbreekt ibVPN erg aan servers in Afrika (waarbij Zuid-Afrika de enige keuze is). Het slaagt er echter in om de rest van de planeet mooi te dekken, met servers niet alleen op populaire locaties, maar ook vaak verwaarloosde regio’s zoals Midden-Amerika (Panama) en Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië, Singapore, Vietnam).

ibVPN biedt ook VPN-serverselectie op stadsniveau in:

 • Australië
 • Canada
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Indië
 • Israël
 • Italië
 • Nederland
 • Rusland
 • Spanje
 • Zwitserland
 • kalkoen
 • UK
 • Oekraïne
 • ONS

Als dat een lange lijst lijkt, is dat omdat het zo is – de 180 ibVPN-servers en 2.000+ IP-adressen die erbij horen, zijn een beetje dichter bij de norm, maar er mogen geen opties worden betrapt.

streaming & torrenting

Frustrerend voor streaming & beperkend voor torrenting

We hadden hoge verwachtingen voor streaming via ibVPN toen we de app voor het eerst openden. Niet alleen heeft de ibVPN-website openlijk de mogelijkheid van de service om streamingdiensten te deblokkeren, de app heeft ook een slimme ‘Connection Wizard’ -functie die automatisch een heleboel verschillende instellingen configureert om u snel en gemakkelijk resultaten te geven.

Helaas komen die resultaten nooit aan. Zowel de Amerikaanse als Britse streaming-opties hebben geen enkele streaming-service ontgrendeld.

BBC iPlayer en UK Netflix zijn allebei beter geworden van ibVPN (geen van de drie Britse streaming-servers werkte), maar we hadden in ieder geval toegang tot US Netflix via de ‘DoubleVPN – NL2US’ server.

Houd er echter rekening mee dat DoubleVPN een grote invloed kan hebben op uw internetsnelheden. We kunnen er nog steeds probleemloos op streamen met onze 100Mbps glasvezelverbinding, maar als uw internet minder capabel is, kan dit problemen opleveren.

torrenting

Het goede nieuws is dat ibVPN een aantal duidelijk gelabelde P2P-geoptimaliseerde servers voor torrenting heeft.

Het slechte nieuws is dat er misschien geen in jouw land is. ibVPN heeft P2P-servers in:

 • Bulgarije
 • Canada
 • Finland
 • Hong Kong
 • Litouwen
 • Nederland
 • Rusland
 • Zwitserland
 • Oekraïne

Het is een vreemde selectie, en het betekent dat als je ibVPN wilt gebruiken voor torrenting in Australië of Zuid-Amerika, je over een lange afstand verbinding moet maken, wat snelheid opoffert in het proces.

We hebben een ibVPN-ondersteuningsmedewerker om meer informatie gevraagd en zij hebben ons daar nuttig over geïnformeerd torrenting is toegestaan ​​op alle ibVPN-servers, maar je zult het waarschijnlijk ervaren vreselijke uitvoering op servers die er niet voor zijn gespecialiseerd.

Censuur omzeilen

Heeft alle technologie om uitvoerbaar in China te werken

Het internet van China is het meest gecensureerd ter wereld en het wordt alleen maar moeilijker om een ​​VPN te vinden die binnen zijn grenzen werkt.

ibVPN kon werken in China, maar dit is niet gegarandeerd.

ibVPN heeft ShadowSocks- en StealthVPN-protocollen – de twee meest betrouwbare (en noodzakelijke) tools die nodig zijn om met succes toegang te krijgen tot internet buiten China. Het heeft ook een wizardinstelling voor het omzeilen van censuur (op Windows) die alle configuratie voor u doet.

ibVPN had vroeger servers in China, waaronder DoubleVPN China naar Europa en China naar VS opties, maar die zijn recentelijk verwijderd – iets dat zeker van invloed zal zijn op het vermogen om de Great Firewall te verslaan.

platforms & apparaten

Apps voor heel veel apparaten, plus drie browserextensies

Apps

Windows-logoramenMac-logoMaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxRouter Logorouter

ibVPN biedt de gebruikelijke reeks aangepaste apps voor verschillende apparaten, waaronder Microsoft Windows, MacOS, iOS en Android.

Het setup-gedeelte van de ibVPN-website is superhandig en biedt gedetailleerde instructies (inclusief videopresentaties) over het installeren van de apps.

Een waarschuwing voor gebruikers die de Windows-versie van de app niet zullen downloaden – ibVPN voor Windows is echter verreweg de meest complete versie van de VPN. Het ziet er misschien niet zo goed uit, maar het heeft meer functies en protocollen dan enig ander platform.

De MacOS-versie heeft bijvoorbeeld geen verbindingswizard, noch enkele protocolopties.

Spelconsoles & Streaming apparaten

AppleTV-logoApple TVAmazon Fire TV-logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logoNintendoPlayStation-logoSpeel stationRoku-logoRokuXbox-logoXbox

Laat u niet misleiden – ibVPN heeft geen speciale app voor Amazon Fire TV Stick. Het heeft ook geen app op een ander streamingapparaat of gameconsole, maar dat is normaal – geen VPN.

Wat ibVPN wel heeft, is het vermogen om te zijn geconfigureerd via router. Als u dat doet, wordt elk apparaat dat op uw thuisnetwerk is aangesloten in één keer bedekt en beveiligd.

Je kunt ook ibDNS, de eigen media DNS-service van ibVPN, gebruiken om verschillende streaming-inhoud op apparaten zoals je Apple TV te ontgrendelen. Wees echter gewaarschuwd: ibDNS is geen VPN. Het codeert en beschermt uw apparaat niet en mag alleen worden gebruikt als u alleen inhoud wilt deblokkeren.

Browser-extensies

Chrome-logoChromeFirefox-logoFirefoxOpera-logoOpera

ibVPN biedt proxy-extensies voor Google Chrome, Mozilla Firefox en Opera-browsers, die allemaal binnen enkele seconden kunnen worden gedownload en aan uw browser kunnen worden toegevoegd.

Met de ibVPN-extensies hebt u toegang tot geblokkeerde inhoud, bent u beschermd tegen trackingcookies van derden en beschermt u tegen WebRTC-lekken, die niet door veel andere VPN-providers worden aangeboden.

Nog een waarschuwing: dit zijn proxy’s in plaats van volledige VPN’s. Dit betekent dat hoewel ze uw browseverkeer coderen, ze niet hetzelfde beveiligingsniveau bieden als de desktop-apps, dus moeten worden gezien als handige bonusfuncties in plaats van complete vervangers.

Encryption & Veiligheid

Een indrukwekkend aantal extra’s voor beveiliging

protocollen

Encryption

Veiligheid

Geavanceerde functies

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS-lekblokkering

First-party DNS

IPV6 Lekblokkering

VPN-dodeschakelaar

WebRTC Lekblokkering

Advertentie blokeerder

Dubbele VPN

Slimme DNS

SOCKS

TOR via VPN-server

Raadpleeg onze VPN-woordenlijst als deze voorwaarden u verwarren en meer wilt weten.

ibVPN heeft ons eigenlijk verrast met hoeveel geavanceerde opties het heeft.

Om te beginnen heeft het alle protocollen waarnaar we op zoek zijn, met name IKEv2 en OpenVPN (zowel TCP als UDP), evenals een paar andere die we u niet zouden aanraden te gebruiken (hoewel u als Mac-gebruiker alleen de keuze uit IKEv2 of IPSec).

Dan zijn er Shadowsocks en StealthVPN om met name lastige censuur en webblokken te verslaan. Deze zijn essentieel als u de kans wilt krijgen dat een VPN in een land als China werkt.

Al die tijd versleutelt ibVPN alles via AES-256, de industriestandaard en zo veilig als je kunt krijgen.

Er zijn ook tal van extra functies. We hebben al ibDNS genoemd, de Smart DNS-instelling, die je veel consistentere toegang geeft tot buitenlandse streaming content (handig, zelfs als het niet al je gegevens codeert), en er is ook een ingebouwde ad-blocker.

We hebben ook kort de DoubleVPN-servers genoemd. De manier waarop deze werken is door al uw verkeer naar een VPN-server in een intermediair land te leiden voordat het wordt doorgegeven aan de door u gekozen bestemming.

Al deze servers zijn duidelijk gemarkeerd, hoewel hun namen niet erg duidelijk zijn. ‘DoubleVPN – SG2NL’, bijvoorbeeld, routeert uw verkeer naar Nederland via Singapore.

Het maakt je moeilijker te traceren, maar het brengt ook je snelheden naar beneden.

Eindelijk is er Tor Over VPN. ibVPN heeft drie van deze servers (in Nederland, Singapore en de VS) die al uw verkeer via Tor afhandelen. Dit geeft u nog een extra beveiligingslaag, maar het zal ook een enorme tol eisen aan uw snelheden.

Als je meer wilt weten over wat een vrij complex onderwerp is, hebben we hier een eenvoudige uitleg over VPN en Tor samengesteld.

Makkelijk te gebruiken

Rommelige apps die beginners kunnen afschrikken

Hoe installeren & IbVPN instellen

 • Schermafbeelding van de installatiewizard voor de Windows-app van ibVPN

  De ibVPN-installatiewizard verschijnt nadat het downloaden van de software is voltooid.

 • Schermafbeelding van de voortgangsbalk in de Windows-download van ibVPN

  Het hele proces duurde minder dan een minuut van start tot finish.

 • Schermafbeelding van het inlogscherm van ibVPN

  Nadat de installatie is voltooid, krijgt u het inlogscherm van ibVPN te zien.

 • Schermafbeelding van het hoofddashboard van de Windows-app van ibVPN

  Het hoofd-iBVPN-dashboard is vrij ruw en hoewel veel functies beter georganiseerd kunnen zijn.

 • Schermafbeelding van de lijst met VPN-servers beschikbaar op de Windows-app van ibVPN

  De serverlijst kan worden doorzocht en gebruikt een verkeerslichtsysteem voor prestaties met weergegeven pingtijd, wat leuk is.

 • Schermafbeelding van het instellingenmenu op de Windows-app van ibVPN

  De ibVPN-instellingen zijn rijk en redelijk goed georganiseerd, maar neigen nog steeds naar informatieoverbelasting.

 • Schermafbeelding van de verschillende protocollen die beschikbaar zijn op de Windows-app van ibVPN

  We houden van het ibVPN-protocolselectiescherm omdat het nuttige contextuele hulp biedt.

De meeste mensen zullen de Windows-app van ibVPN waarschijnlijk een beetje gedateerd en erg rommelig vinden – het is zeker een beetje verwarrend om naar te kijken.

Ervaren VPN-gebruikers of echte tech-nerds daarentegen, hebben misschien een zwak voor zijn gekke, overvolle dashboards, omdat ze tonnen instellingen hebben om mee te spelen en meer verbindingsinformatie dan bijna elke andere provider die we hebben gezien.

U vindt het instellingenmenu aan de linkerkant van de app. Het is redelijk goed georganiseerd, maar zou er baat bij hebben om in afzonderlijke tabbladen te worden gescheiden, omdat het op dit moment aanvoelt als een beetje informatie-overload. We houden echter echt van alle opties om mee te spelen en de flexibiliteit om protocollen te kiezen, verbinding te maken met servers met extra codering of toegang tot streamingdiensten of de kill-schakelaar te configureren.

We houden van het stoplichtsysteem op de serverlijst, waarmee u weet welke locaties bijna op capaciteit zijn. De zoekfunctie is ook erg handig, omdat het betekent dat je niet door de hele lijst hoeft te bladeren om het land te vinden dat je zoekt.

Het enige grote nadeel is het ontwerp, dat (op Windows althans) enorm zou profiteren van een volledige revisie om het meer gestroomlijnd en toegankelijk te maken voor VPN-nieuwkomers.

Het is vermeldenswaard dat de MacOS-, iOS- en Android-apps veel slanker zijn, maar daardoor de configureerbare elementen van de Windows-app missen. De MacOS-app slingert zelfs te ver de andere kant op – het is super eenvoudig te gebruiken, maar het mist veel van de functies die we zo waarderen van de Windows-versie.

Browser-extensies

ibVPN browserextensie voor Chrome

De browserextensies van ibVPN zijn net zo eenvoudig te gebruiken als je zou hopen.

Het kost één klik om ze toe te voegen aan uw browser (Chrome, Firefox of Opera) en vervolgens één klik meer om verbinding te maken met 46 landen (of u kunt een individuele server kiezen als u dat liever hebt).

Zoals altijd zijn we echter verplicht om u eraan te herinneren dat de browserextensies van ibVPN dat zijn geen volledige VPN’s. Het zijn slechts proxy’s, dus spoof je alleen je locatie – gebruik ze naast de volledige VPN-app voor totale bescherming.

Klantenservice

Geweldige ondersteuning de klok rond & handige online gidsen

24/7 live chat ondersteuning

E-mail

Online bronnen

Ja
Ja
Ja

ibVPN heeft 24/7 live chat-ondersteuning om u te helpen met eventuele problemen of vragen die u heeft. Wanneer we om hulp hebben gevraagd, hebben we reacties snel, vriendelijk en behulpzaam gevonden.

ibVPN chat-ondersteuningsvenster

Een recente make-over van de website heeft de kwaliteit van de veelgestelde vragen en ondersteuningspagina’s verbeterd, en er is nu een broodnodige zoekfunctie om u te helpen snel te vinden wat u nodig hebt. We zijn ook dol op de recente editie van videozelfstudies.

E-mailondersteuning is snel, maar bestaat meestal uit gekopieerde en geplakte antwoorden die frustrerend kunnen zijn als je al hebt geprobeerd het probleem zelf op te lossen.

Het is niet helemaal perfect, maar je zult niet veel betere ondersteuning vinden in de VPN-industrie dan wat je krijgt met ibVPN.

pricing & Aanbiedingen

Vier verschillende plannen op meerdere prijspunten

ibVPN Coupon

ibVPN Prijsplan

Er zijn vier verschillende plannen die u met ibVPN kunt afsluiten. Deze beoordeling is gebaseerd op de Ultieme VPN pakket.

Het is de duurste optie, maar het is ook het enige plan dat u toegang geeft tot alle functies van ibVPN, plus een limiet van vijf gelijktijdige verbindingen.

Het is ook alleen het equivalent van $ 1,75 meer per maand wanneer je een abonnement van 12 maanden neemt, wat behoorlijk te verwaarlozen is.

 1. Maandelijks

  US $ 10.95 / mo

  Ultieme VPN: Elke maand $ 10,95 gefactureerd

 2. 6 maanden

  US $ 7.16 / mo

  Ultieme VPN: Gefactureerd $ 42,95 elke 6 maanden Bespaar 35%

 3. 12 maanden

  US $ 2.42 / mo

  Ultieme VPN: Elke 12 maanden $ 58.06 gefactureerdBespaar 56%

Alle abonnementen hebben een geld-terug-garantie van 15 dagen

Betaling & Restitutie-opties

ibVPN biedt zowel een gratis proefperiode van 24 uur als een geld-terug-garantie van 15 dagen.

Met de gratis proefperiode kunt u de volledige functionaliteit van de service 24 uur testen. Je moet je aanmelden en een naam, e-mailadres en wachtwoord opgeven om de service te gebruiken, maar we vinden het leuk dat je geen betalingsgegevens hoeft op te geven, wat betekent dat je niet automatisch een upgrade kunt krijgen naar een betaald abonnement.

De geld-terug-garantie wordt echt zonder vragen gesteld zonder verborgen datacaps of beperkingen. Neem binnen 15 dagen contact op met het ondersteuningsteam als u niet 100% tevreden bent met de service.

Als u buiten deze periode technische problemen heeft die niet binnen zeven dagen door het technische team kunnen worden opgelost, zal ibVPN een volledige of gedeeltelijke terugbetaling verwerken, iets dat u niet bij veel andere providers ziet.

ibVPN accepteert een breed scala aan betaalmethoden, waaronder de meeste grote creditcards en betaalpassen, plus verschillende cryptocurrencies:

 • Bitcoin
 • Blackcoin
 • scheutje
 • dogecoin
 • Ethereum
 • litecoin
 • MaidSafeCoin
 • Namecoin
 • Peercoin
 • Rimpeling
 • ketting
 • Vertcoin

Er zijn ook veel internationale opties zoals Webmoney, Alipay en Qiwi Wallet via Paymentwall.

Het komt neer op

Doen we het aan ibVPN?

ibVPN heeft echt potentieel om de beste VPN’s op de markt uit te dagen, dankzij een solide backbone van beveiliging en een privacy-first-mentaliteit, waardoor we het gemakkelijk kunnen aanbevelen.

Het wordt echter ontegenzeggelijk in de steek gelaten door gemiddelde verbindingssnelheden en slechte betrouwbaarheid voor streaming en torrenting. ibVPN is goed, maar er is niet veel reden om je erop te abonneren als er zoveel andere geweldige opties bestaan.

Alternatieven voor ibVPN

PrivateVPN-logo

PrivateVPN

PrivateVPN is een van de allerbeste VPN’s voor streaming op dit moment. Het is ook aanzienlijk goedkoper dan ibVPN. Lees PrivateVPN review

ExpressVPN-logo

ExpressVPN

Het is onze nummer één VPN om tal van redenen, maar als je onverslaanbare, betrouwbare snelheden over de hele wereld wilt, dan is ExpressVPN een klasse apart. Lees ExpressVPN review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me