Wilt u zich abonneren op '' s werelds snelste VPN '? Dat klopt toch niet? Bijna iedereen die voor een nieuwe VPN winkelt, doet dat.


Dat is ook de extreem gedurfde bewering die Hide.me, duidelijk als dag, recht op zijn homepage maakt. Kan het echter wel 's werelds snelste VPN zijn? Of is dat gewoon marketingbluster?

We wilden het net zo graag weten als jij, dus hebben we een abonnement op Hide.me gekocht om het volledig te onderzoeken. We hebben niet alleen gekeken naar de VPN-verbindingssnelheden. We hebben ook gevraagd:

 • Is Hide.me VPN veilig?
 • Hoe stel je VPN in op Hide.me?
 • Is Hide.me goed voor Android?
 • Heeft Hide.me een Chrome-extensie?

Bekijk hieronder de belangrijkste voors en tegens, gevolgd door onze volledige Hide.me VPN-review voor alle details.

Overzicht

Hide.me Voordelen & Cons

Pros

 1. Hoge snelheden
 2. Werkt momenteel met Netflix
 3. P2P en torrenting werken op veel servers
 4. Gebruiksvriendelijke apps voor Windows, Mac, iOS & Android
 5. Maak veilig verbinding met 56 locaties in 35 landen

Cons

 1. Premium-abonnement is vrij prijzig
 2. Werkt niet betrouwbaar in China
 3. Live chat-agenten missen technische kennis

Hide.me-sleutelsamenvatting

Top download snelheid

Logbeleid

IP, DNS of WebRTC-lekken

Jurisdictie

Servers

IP-adressen

landen

Amerikaanse Netflix

torrenting

Werkt in China

Ondersteuning

Goedkoopste prijs

Officiële website

72Mbps
Anonieme servergebruiksgegevens
Nee
Maleisië (Privacy Haven)
1400
1500+
36
Ja
Beperkt
Onbetrouwbaar
Live chat
$ 4,16 / mnd gedurende 24 maanden
Verstop me

Let op: dit is alleen onze recensie voor de betaalde versie van Hide.me - je kunt onze gratis review van Hide.me hier lezen.

Als u op de juiste plaats bent, laten we beginnen met een kijkje te nemen bij het bedrijf achter Hide.me en het logboekbeleid.

Over & Logbeleid

Wie is Hide.me?

Hide.me is een klein VPN-bedrijf opgericht in 2012.

Het was niet super eenvoudig om details te krijgen over de bedrijfsstructuur en het eigendom van Hide.me, wat vreemd is bij een providerservice die trots is op transparantie, maar het lijkt te bestaan ​​buiten het grote bedrijfsbezit.

Onderaan het privacybeleid staat dat Hide.me eigendom is van eVenture Limited die uitsluitend lijken te bestaan ​​om Hide.me te exploiteren.

eVenture Limited en Hide.me zijn opgenomen en gevestigd in Maleisië, waardoor het buiten het bereik van de Amerikaanse autoriteiten en EU-voorschriften voor gegevensbewaring blijft. 

De Maleisische wet vereist niet dat VPN-providers persistente logs van klantverbindingen of netwerkactiviteit bijhouden, en bovendien heeft Hide.me haar gebruikers gerustgesteld dat als dit ooit verandert, ze jurisdicties zullen verplaatsen of de service zullen sluiten.

Zelfs met een geldig gerechtelijk bevel van een wettelijke autoriteit kan Hide.me geen klantidentiteit leveren omdat er geen opgeslagen informatie is om over te dragen. Als u ervoor kiest om Hide.me te gebruiken, denken we niet dat u zich zorgen hoeft te maken.

Logbeleid

Schermafbeelding van informatie over geen logboeken op de Hide.me-websiteHide.me hanteert een minimaal logboekbeleid, waarbij alleen niet-persistente logboeken van verbindingsgegevens worden bijgehouden voor probleemoplossing die om de paar uur worden gewist en niet kunnen worden gebruikt om u te identificeren. 

Deze gegevens omvatten:

 • Willekeurig gegenereerde VPN-gebruikersnaam
 • Intern toegewezen IP-adres
 • Totale hoeveelheid maandelijks dataverkeer

Deze gegevens zijn echter op geen enkele manier aan u gekoppeld en kunnen op verzoek worden verwijderd.

Hide.me's privacybeleid stelt dat het monitoren of loggen van uw surfgedrag ‘onmogelijk’ wordt gemaakt door de technische backend, wat zeer geruststellend is.

Hide.me biedt ook transparantierapporten op haar website om uw vertrouwen verder te winnen.

Snelheid & Betrouwbaarheid

Betrouwbare en snelle VPN

Snelheidsresultaten van onze fysieke locatie in Londen (100 Mbps glasvezelverbinding) naar een testserver in Londen.

Voordat u Hide.me gebruikt:

 1. DownloadMbps

  80

 2. UploadenMbps

  98

 3. Hide.me BeoordelingPingMevrouw

  2

Wanneer verbonden met Hide.me:

 1. DownloadMbps

  72

 2. UploadenMbps

  58

 3. Hide.me BeoordelingPingMevrouw

  14

Download snelheid zonder Verstop me: 80 Mbps

Download snelheid met Verstop me: 72Mbps

Verlies van downloadsnelheid wanneer HideMe actief is 10%

Hide.me is een zeer snelle VPN. Als het gaat om snelheden over korte afstanden, is Hide.me een van de beste providers die er zijn. 

Het is een gemiddelde van zeer hoge en betrouwbare snelheden bij aansluiting op verder in het buitenland. 

Gamers en torrenters willen misschien ook aandacht besteden aan Hide.me vanwege de extreem lage latentie, zelfs als verbindingen op langere afstand te lijden hebben van een beetje meer vertraging. 

Zolang je een stabiele internetverbinding hebt, is Hide.me een VPN met weinig of geen verbinding - het is zeer betrouwbaar.

Het is niet helemaal de snelste VPN in het algemeen, maar Hide.me zal niet teleurstellen.

We hebben alle VPN's op de site geplaatst via een rigoureus wetenschappelijk snelheidstestproces, waarbij de gemiddelde snelheden van meerdere locaties over de hele wereld worden bepaald. Dit zijn de gemiddelde snelheden die je kunt verwachten van deze locaties:

 • VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA: 33Mpbs (Download) & 17Mbps (uploaden)
 • Duitsland: 71Mbps (Download) & 79Mbps (uploaden)
 • Australië: 35Mbps (Download) & 12Mbps (uploaden)

Serverlocaties

Beperkt aantal servers, maar populaire locaties worden gedekt

Wereldbol met een blauwe vlag36CountriesAfbeelding van een stadslandschap57CitiesAfbeelding van een roze marker1500 + IP-adressen

Hide.me is beperkt als het gaat om VPN-serverlocaties. 

Er zijn 1400 VPN-servers, wat veel klinkt, maar ze bevinden zich in slechts 35 landen wereldwijd, wat ook zo is onder het gemiddelde bedrag dat we zouden verwachten. U moet een andere VPN-service overwegen als u meer opties nodig hebt.

Er is bijvoorbeeld maar één stad om mee te verbinden in heel Zuid-Amerika - Sao Paulo in Brazilië. Het is hetzelfde voor Afrika ook, met Marrakech in Marokko de enige keuze.

Europese dekking is goed zoals we zouden verwachten, met enkele keuzes op stadsniveau in landen zoals het VK, Duitsland, Spanje en Nederland, maar ga verder en je hebt pech.

We willen echter graag meer serverkeuzes op stadsniveau zien.

Toch moeten de 1500 IP-adressen van Hide.me helpen bij het verminderen van congestie op drukke tijden. De reden voor het kleine aantal servers kan ook te wijten zijn aan het feit dat Hide.me zijn eigen VPN-servernetwerk beheert en beheert, wat goed nieuws is voor de privacygegevens van de servers.

Hide.me Beoordeling

streaming & torrenting

Geweldige VPN voor torrenting

Hide.me is niet langer betrouwbaar als het gaat om Netflix en BBC iPlayer.

Hide.me biedt geen speciale servers voor streaming en het is niet in staat om BBC iPlayer op een van de twee Britse servers te deblokkeren.

We hebben alle Amerikaanse servers van Hide.me getest om te zien of deze toegang kon krijgen tot Netflix. Dit is wat we hebben gevonden:

Zoals u kunt zien, hebben we US ​​Netflix kunnen bekijken in onze meest recente tests, maar slechts op één server (Utah - Salt Lake City).

Als gevolg hiervan is het onwaarschijnlijk dat Hide.me zal werken met andere streamingdiensten, zoals Amazon Prime Video, Hulu, Sky TV en meer.

Andere providers zoals CyberGhost bieden speciale streaming-servers en veel consistentere toegang. Het is ook de moeite waard om onze volledige lijsten met de beste VPN's voor BBC iPlayer, Netflix of all-round streaming te bekijken.

torrenting

Hide.me is een goede VPN voor Kodi en torrenting vanwege de consistent hoge download- en uploadsnelheden. 

Niet alle Hide.me VPN-servers zijn echter compatibel met torrenting. Maak je geen zorgen, de overgrote meerderheid is dat wel, en de app bevat nuttige indicatoren van degenen die dat niet zijn.

De toevoeging van een kill-schakelaar wordt hier op prijs gesteld, omdat deze voorkomt dat uw echte IP-adres wordt blootgesteld als uw VPN-verbinding om welke reden dan ook wegvalt. Om nog maar te zwijgen, het is geruststellend om een ​​logbeleid te hebben dat minimaal is en niet kan worden gebruikt om gebruikers te identificeren.

Censuur omzeilen

Onbetrouwbaar in China

Hide.me werkte vroeger goed in China, maar het is minder betrouwbaar geworden sinds de overheid hard begon te werken aan VPN's. Er is echter nog steeds een kans dat SoftEther-verbindingen de Great Firewall omzeilen. 

Hide.me moedigt zijn gebruikers aan om contact op te nemen met hun technische ondersteuning voordat ze haar VPN-service in China gebruiken. De Chinese overheid heeft de website van Hide.me, iOS App Store en Google Play Store geblokkeerd, dus de enige manier om de software te downloaden is van buiten het land, of met behulp van een andere VPN-provider die in het land werkt. 

Hide.me zou nog steeds moeten werken in landen met een hoge censuur die niet zo effectief zijn in het blokkeren als China, zoals Turkije. Hide.me maakt gebruik van zelfbeheerde DNS die uw gegevens codeert en voorkomt dat kwaadwillende buitenstaanders toegang krijgen tot uw DNS-aanvragen. 

Er is nog steeds het probleem dat, zelfs met succes bij het omzeilen van censuur, de beperkte serverlijst van Hide.me kan betekenen dat het dichtstbijzijnde land voor vrije meningsuiting ver weg zal zijn, waardoor je een slechte verbinding krijgt, vooral als het gaat om het Midden-Oosten.

Als u een VPN voor China nodig heeft, kunt u het beste een kijkje nemen in onze lijst met de beste VPN's voor China.

platforms & apparaten

Handmatige instellingen voor routers en spelconsoles

Apps

Windows-logoramenMac-logoMaciOS-logoiOSAndroid-logoAndroidLinux-logoLinuxRouter Logorouter

Hide.me biedt de gebruikelijke reeks native apps voor verschillende populaire apparaten. Je mag het op maximaal 10 apparaten installeren, wat erg gul is. 

Er zijn handmatige stapsgewijze installatiehandleidingen op de website, inclusief voor het configureren van compatibele routers en handmatige installatiehandleidingen voor apparaten zoals Apple TV, Sony PlayStation en Kodi.

Dit zijn echter Hide.me SOCKS-proxy-extensies in plaats van echte VPN-verbindingen, wat betekent dat ze geen verkeer coderen - ze vervalsen gewoon uw IP-adres. We raden aan ze naast de complete desktop-apps te gebruiken om al het internetverkeer van uw apparaat te coderen.

Spelconsoles & Streaming apparaten

AppleTV-logoApple TVAmazon Fire TV-logoAmazon Fire TVChromecast-logoChromecastNintendo-logoNintendoPlayStation-logoSpeel stationRoku-logoRokuXbox-logoXbox

Hide.me heeft native apps voor Amazon Fire TV, Android TV en Roku. Er zijn ook tal van eenvoudig te volgen handmatige installatiehandleidingen voor apparaten zoals Apple TV, PlayStation 3 en 4 en Kodi.

Als u gameconsoles of andere streaming-apparaten wilt gebruiken, moet u draadloos verbinding maken via een geconfigureerde router of een crossover-kabel gebruiken op een pc of Mac met de VPN-software geïnstalleerd. Dit is echter niet zo moeilijk en het betekent dat je meerdere apparaten tegelijk kunt beschermen.

Diagram waarin wordt uitgelegd hoe een VPN-router werkt.

Een VPN-router versleutelt het verkeer van elk apparaat op uw wifi-netwerk.

Browser-extensies

Chrome-logoChromeFirefox-logoFirefox

Hide.me heeft een browserextensie voor Google Chrome en Mozilla Firefox die snel in uw browser kan worden geïnstalleerd voor een lichtgewicht VPN-ervaring naast de opname van bescherming tegen WebRTC-lekken.

De browserextensies bieden echter geen codering, wat betekent dat ze moeten worden gebruikt naast de belangrijkste Hide.me-app voor de beste bescherming.Hide.me Gratis browserextensie

Encryption & Veiligheid

Uitstekende keuze voor volledige privacy

protocollen

Encryption

Veiligheid

Geavanceerde functies

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

SSTP

AES-256

DNS-lekblokkering

First-party DNS

IPV6 Lekblokkering

Ondersteunt TCP-poort 443

VPN-dodeschakelaar

SOCKS

Split Tunneling

Raadpleeg onze VPN-woordenlijst als deze voorwaarden u verwarren en meer wilt weten.

Schermafbeelding van Beveiligingsafbeelding op de Hide.me-websiteHide.me is een uitstekende keuze als volledige privacy uw prioriteit is. Het heeft OpenVPN, het veiligste protocol, en codering vindt plaats via de ‘Unbreakable’ AES-256-codering.

Er zijn ook tal van geavanceerde privacyfuncties - een VPN-kill-schakelaar die voorkomt dat echte IP-adressen worden blootgesteld, zero-log DNS-servers die servers van derden vermijden, en ingebouwde DNS-lekbescherming om uw activiteit verborgen te houden voor uw ISP.

Hide.me heeft ook poort randomisatie en een split tunneling functie, waarmee je kunt kiezen welke apps wel en niet worden gerouteerd via de VPN-verbinding.

Combineer deze functies met een sterk privacybeleid en Hide.me is een echte concurrent voor de meest particuliere VPN-service die momenteel op de markt is.

Makkelijk te gebruiken

Zal zowel de VPN-newbie als de ervaren gebruiker tevreden stellen

Hoe installeren & Hide.me instellen

 • Hide.me Windows download screenshot in onze Hide.me VPN review

  Ga gewoon naar de Hide.me-website en klik op download in de relevante software om het installatieproces te starten.

 • Hide.me installatiewizard screenshot in onze Hide.me VPN review

  Het enige wat u hoeft te doen is op installeren klikken en de aanwijzingen volgen.

 • Hide.me welkomstscherm screenshot in onze Hide.me VPN review

  Nadat de software is geïnstalleerd, wordt de app automatisch gestart en bent u klaar om de VPN te gebruiken.

 • Hide.me hoofdweergave screenshot in onze Hide.me VPN-review

  Het hoofdscherm van Hide.me houdt het eenvoudig met basisinformatie en een verbindingsknop.

 • Hide.me verbonden weergave screenshot in onze Hide.me VPN review

  Hide.me verbonden scherm maakt duidelijk dat u verbonden bent en toont uw IP-adres en locatie.

 • Hide.me protocolselectie screenshot in onze Hide.me VPN review

  Hide.me VPN-protocolselectie is eenvoudig - we houden van de contextuele hulp.

 • Hide.me geavanceerde instellingen screenshot in onze Hide.me VPN review

  Hide.me-opties zijn duidelijk georganiseerd door tabbladen, maar zouden profiteren van enkele nuttige tips.

Hide.me biedt een goed ontworpen, functionele set van eenvoudig te gebruiken apps en met veel extra functies, waaronder een VPN-kill-schakelaar.

Het hoofdscherm is een eenvoudige aan / uitknop, met de door u gekozen locatie en het nieuwe IP-adres. We houden ook van de handige optie 'locatie wijzigen'.

De instellingen zijn talrijk en overzichtelijk, onderverdeeld in tabbladen zoals ‘protocol’ en ‘kill switch’, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren.

Klantenservice

Ondersteuning kan met verbetering te maken hebben

Live chat Ondersteuning

Online bronnen

Ja
Ja

Hide.me biedt een fatsoenlijke klantenservice via een reeks online diensten en een livechat op de website.

Reactie van ondersteuning is meestal snel, hoewel het frustrerend is om je gewoon te linken naar een ondersteuningspagina, zonder kennis van technische problemen en je simpelweg te adviseren om ondersteuning per e-mail te verzenden en in plaats daarvan te wachten.

De ondersteuningssectie biedt nuttige antwoorden op veelgestelde vragen die meer complexe problemen met schermafbeeldingen en video's aanpakken.

Schermafbeelding van de ondersteuningspagina van Hide.me op de Hide.me-website

pricing & Aanbiedingen

Vrij duur, vooral op maandelijkse basis

Hide.me Coupon

Hide.me Prijsplan

Hide.me biedt een Premium en een gratis abonnement. Je kunt onze review van Hide.me Free hier lezen.

Net als de meeste VPN-services geldt: hoe langer het abonnement dat u kiest, hoe minder u maandelijks betaalt. Een enkele maand is de duurste optie op $ 12,95, maar is veel goedkoper op $ 4,99 per maand op het tweejarenplan (elke twee jaar gefactureerd $ 129,95). 

Een jaar met Hide.me kost je $ 8,32 per maand, betaald in een groot bedrag van $ 99,95.

Deze prijzen zijn gestegen en zijn zeker duurder dan veel van onze best scorende VPN's, zoals CyberGhost, NordVPN en PrivateVPN, maar we zouden nog steeds zeggen dat het waar voor uw geld is met deze VPN. 

U kunt de prijsplannen hieronder vergelijken:

 1. Maandelijks

  US $ 12.95 / mo

  Elke maand $ 12,95 gefactureerd

 2. 12 maanden

  US $ 8.32 / mo

  Gefactureerd $ 99,95 elke 12 maanden Bespaar 36%

 3. 2 jaar

  US $ 4.99 / mo

  Elke twee jaar $ 129,95 gefactureerd Bespaar 61%

Alle abonnementen hebben 30 dagen geld-terug-garantie

Betaling & Restitutie-opties

Kredietkaart

PayPal

Bitcoin

Ja
Ja
Ja

Hide.me is beschikbaar via uw gebruikelijke betalingsopties, waaronder bankpas / creditcard en PayPal. Maar het biedt ook meer dan 80 anonieme betalingsopties. Sommige hiervan zijn:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Dash (DASH)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Peercoin (PPC)
 • PIVX (PIVX)
 • Verge (XVG)
 • Zcash (ZEC)
 • ZenCash (ZEN)

Dat is veel keuze voor mensen die op zoek zijn naar de meest privacyvriendelijke manieren om zich te abonneren op Hide.me.

Hide.me biedt ook een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, maar in de servicevoorwaarden staat dat je je geld alleen kunt terugkrijgen als je "geen aanzienlijk deel van je transfergegevens hebt verbruikt".

We vroegen Hide.me naar de bijzonderheden hiervan en kregen te horen: "We hebben het recht om edge-cases te evalueren waarin we zien dat de gebruiker een ongelooflijk grote hoeveelheid gegevens (enkele honderden gigabytes) heeft verbruikt in korte tijd." Niet super specifiek - hoeveel gigabytes precies? En wat wordt beschouwd als "een korte periode"? Hide.me kon niet antwoorden.

Ze hebben ons echter gerustgesteld dat dit slechts eenmaal per jaar is gebeurd. Toch is dit niet hetzelfde als "geen vragen gesteld" die we zien in andere top VPN-providers zoals ExpressVPN.

Hide.me biedt ook een gratis abonnement, geen betalingsgegevens vereist, zodat u de software kunt testen voordat u koopt. U bent echter beperkt tot vier landen.

Het komt neer op

Is het raadzaam Hide.me?

Het is misschien duur, maar we raden Hide.me nog steeds aan - het heeft bijna alle basisprincipes goed.

Het zal niet werken in China (zoals veel VPN's), en de livechat heeft veel verbetering nodig, maar het is nog steeds een goede VPN die gemakkelijk te gebruiken is, Netflix en sommige andere streamingdiensten ontgrendelt, en vooral het zal je veilig houden online.

Alternatieven voor Hide.me

CyberGhost-logo

CyberGhost

Als je geïntimideerd bent door de prijs van Hide.me, moet je eens kijken naar CyberGhost - het is de beste budget VPN die er is, en vraagt ​​om een ​​zeer goedkope maandelijkse vergoeding zonder in te boeten op kwaliteit. Lees CyberGhost review

AstrillVPN landschapslogo

Astrill

Als alternatief, als u een VPN nodig hebt die in China werkt, dan is onze topaanbeveling Astrill. Het is moeilijk om een ​​VPN te vinden die consistent de overheidscensuur kan verslaan, en we geloven dat Astrill daar de allerbeste in is. Lees Astrill review

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me