PrivateVPN nu se ferește să vorbească pe site-ul său. Creează o mulțime de cereri îndrăznețe, cum ar fi „VPN-ul cu cea mai rapidă creștere din lume”.

PrivateVPN promite, de asemenea, să „deblocheze orice, să protejeze totul” – asta este exact ceea ce ne place să vedem de la un serviciu VPN, dar poate să depună eventualele pretenții atât de puternice?

Punem PrivateVPN la test sperând să răspundă la această întrebare, plus:

 • PrivateVPN funcționează cu Netflix?
 • Unde se află PrivateVPN?
 • PrivateVPN funcționează în China?
 • Ce este VPN Stealth?
 • Și, desigur, PrivateVPN este unul bun?

Recenzia noastră imparțială și aprofundată va explica toate, dar dacă te grăbești, poți găsi principalele noastre lucruri de luat în jos, chiar mai jos.

Prezentare generală

Profesioniști PrivateVPN & Contra

Pro-uri

 1. Vitezele constant rapide
 2. Fără logare & fără IP, DNS & Scurgeri de WebRTC
 3. Funcționează cu Netflix, BBC iPlayer & Mai Mult
 4. Torrenting / P2P permis pe toate serverele VPN
 5. Alegeți dintre serverele VPN din 59 de țări
 6. Aplicații prietenoase pentru PC, Mac, iOS, & Android

Contra

 1. Număr mic de servere VPN individuale
 2. Nu există extensii VPN ale browserului
 3. Nicio aplicație nativă pentru Linux
 4. Chat live nu este întotdeauna disponibil

Rezumat cheie PrivateVPN

Viteza de descărcare de top

Politica de logare

IP, DNS sau WebRTC Scurgeri

competență

Servere

Adrese IP

ţări

SUA Netflix

torrenting

Funcționează în China

A sustine

Cel mai ieftin preț

Site oficial

86Mbps
Fără jurnale
Nu
Suedia (membru cu 14 ochi)
150+
7000+
59
da
Nelimitat
da
Chat live
1,89 USD / lună peste 2 ani
PrivateVPN.com

PrivateVPN este una dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață, fără îndoială. Este rapid, sigur și tentant ieftin, dar nu este lipsit de defectele sale. Citiți mai departe pentru a afla ce anume trebuie să priviți.

Despre & Politica de logare

Cine este PrivateVPN?

PrivateVPN a fost fondată în 2009 și este deținută de Privat Kommunikation AB, care operează sub jurisdicția Suediei, făcând-o supusă legilor UE privind păstrarea datelor și acordurilor de partajare a informațiilor.

Cu toate acestea, politica de jurnal zero de PrivateVPN înseamnă că, chiar dacă i s-a solicitat respectarea oricărui tip de investigație, nu are informații despre abonații săi VPN pe care să le ofere autorităților, deci nu este nimic pentru utilizatori să se îngrijoreze.

Politica de logare

O VPN nu poate fi cu adevărat privată decât dacă are o politică de logare robustă de ultimă oră. PrivateVPN susține că „nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizarea serviciului său.”

Este grozav, din păcate, faptul că un singur citat este de asemenea integral. Am dori ca politica de confidențialitate să spună în mod explicit că nu înregistrează solicitări DNS, timpe de conectare sau adrese IP, dar, din fericire, un agent de asistență a confirmat că PrivateVPN nu colectează aceste date.

În cele din urmă, avem încredere în PrivateVPN pentru a vă păstra în siguranță și, de asemenea, ar trebui, dar, în mod ideal, căutăm puțin mai multe informații și clarificări într-o politică de confidențialitate, doar pentru liniște..

Viteză & Fiabilitate

Viteze foarte rapide pe toată rețeaua de server

PrivateVPN oferă viteze rapide în întreaga rețea de server VPN. Încărcările și descărcările rapide în condiții de încredere sunt ideale atât pentru streaming sigur, cât și pentru streaming gratuit.

Conectând la un server din aceeași țară (Marea Britanie în Marea Britanie), PrivateVPN a redus doar conexiunea la internet cu aproximativ 7%.

PrivateVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile – dacă viteza este ceea ce doriți, atunci este un concurent serios.

Viteza rezultă din locația noastră fizică din Londra (conexiune fibră optică 100Mbps) la un server de testare din Londra.

Înainte de a utiliza PrivateVPN:

 1. DescarcaMbps

  92.94

 2. ÎncărcațiMbps

  97.54

 3. Revizuire PrivateVPNPingDomnișoară

  3

Când este conectat la PrivateVPN:

 1. DescarcaMbps

  86.7

 2. ÎncărcațiMbps

  88.94

 3. Revizuire PrivateVPNPingDomnișoară

  5

Viteza de descărcare fără PrivateVPN: 92.94Mbps

Viteza de descărcare cu PrivateVPN: 86.70Mbps

Pierderea vitezei noastre de descărcare atunci când PrivateVPN rulează: 7%

Timpul de ping este scăzut (excelent pentru jucători) iar viteza de încărcare este mare (excelent pentru torrenters).

Chiar și prin conexiuni internaționale, cum ar fi Marea Britanie cu SUA, PrivateVPN este destul de rapid – veți putea face aproape orice online, fără să spargeți transpirația.

Aruncați o privire la viteza medie de descărcare și încărcare pe care am înregistrat conectarea din Marea Britanie pe serverele PrivateVPN:

 • STATELE UNITE ALE AMERICII: 63Mbps (Descarca) & 25Mbps (Încărcare)
 • Germania: 86Mbps (Descarca) & 56Mbps (Încărcare)
 • Singapore: 32Mbps (Descarca) & 15Mbps (Încărcare)
 • Australia: 18Mbps (Descarca) & 13Mbps (Încărcare)

Locații server

Doar 150 de servere din 59 de țări

Glob cu un steag albastru59CountriesImagine a unui peisaj al orașului75CitiesImaginea unui marker roz7.000 + Adrese IP

Gama de locații (59 de țări) și serverele VPN ale PrivateVPN nu este aproape de cea mai mare valoare pe care am văzut-o, dar nu este la fel de slabă, pentru că ar putea arăta pentru prima dată.

Screenshot a listei de server beta a PrivateVPN

PrivateVPN oferă peste 7.000 de adrese IP individuale, astfel încât, în ciuda menținerii a doar 150 de servere VPN, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confruntarea sau încetinirea.

Aceste 150 de servere VPN, de asemenea, fac o treabă destul de bună pentru a oferi acoperire la nivel mondial.

Există servere în locații populare precum SUA, Canada, Australia și o mulțime de țări din Europa de Vest, dar PrivateVPN oferă, de asemenea, o mulțime de opțiuni în America de Sud și Asia-Pacific.

Cei din America de Sud și Centrală se pot conecta la serverele VPN din Argentina, Chile, Columbia, Costa Rica și Panama.

În timp ce Asia are servere VPN în Hong Kong, Indonezia, Israel, India, Japonia, Coreea de Sud, Malaezia, Filipine, Singapore, Thailanda, Taiwan, Vietnam și Emiratele Arabe Unite.

Dezamăgitor, Africa este acoperită doar de Africa de Sud.

PrivateVPN oferă o alegere la nivel de oraș în opt țări, ceea ce este excelent pentru a experimenta cele mai bune viteze:

 • Australia (2)
 • Canada (2)
 • India (2)
 • Italia (2)
 • Suedia (3)
 • Marea Britanie (2)
 • Ucraina (2)
 • SUA (9)

PrivateVPN utilizează un amestec de servere fizice și servere virtuale. Deține unele dintre serverele sale și leasingează altele. Deși acest lucru nu este ideal, PrivateVPN se asigură că acele servere închiriate nu păstrează jurnalele utilizatorilor prin configurarea lor și monitorizarea serverelor de la distanță.

Streaming & torrenting

Funcționează în mod fiabil cu Netflix, BBC iPlayer, Hulu și multe altele

PrivateVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN absolute pentru streaming.

Face streamingul ușor prin organizarea listei de locații pe servere optimizate pentru streamingul de conținut video pe Netflix și BBC iPlayer.

Puteți accesa 19 biblioteci Netflix diferite cu PrivateVPN (cel mai mare număr pe care l-am văzut până acum): SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, Germania, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Elveția, Olanda, Italia, Spania, Australia , Brazilia, Columbia, Argentina și Coreea de Sud.

PrivateVPN are de asemenea servere VPN dedicate pentru alte 18 canale de streaming, inclusiv:

 • Amazon Prime
 • ESPN
 • HBO
 • Hulu
 • Cer

torrenting

PrivateVPN este excelent și pentru torrenting.

P2P este permis pe toate serverele și există servere optimizate P2P în 17 țări. Din aplicația VPN, veți vedea aceste servere sub „IP dedicat / Torrent” din lista de servere „By Service”.

PrivateVPN este una dintre cele mai sigure opțiuni pentru a face torrenting datorită politicii sale fără jurnaluri, a gazdelor de funcții de securitate și a încărcărilor și descărcărilor rapide..

PrivateVPN este ideal și pentru Kodi.

Evitând Cenzura

Funcționează în mod fiabil în China, datorită protocolului Stealth VPN

PrivateVPN este un VPN bun pentru China.

Instrumentele sale avansate de confidențialitate și protocolul Stealth VPN, care ascunde faptul că utilizați o VPN, ceea ce înseamnă că PrivateVPN este una dintre cele mai fiabile opțiuni VPN pentru China – sau pentru ocolirea cenzurii în orice altă țară, pentru această problemă..

Datorită funcției Stealth VPN, puteți utiliza PrivateVPN și în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Turcia. Cu o mulțime de servere asiatice din apropiere, vitezele ar trebui să rămână rapide.

PrivateVPN oferă, de asemenea, Tor peste VPN dacă căutați un strat suplimentar de securitate.

platforme & Dispozitive

Aplicații simple VPN personalizate pentru platformele principale

Aplicații

Logo WindowsferestreLogo MacMacLogo iOSiOSLogo AndroidAndroidLogo LinuxLinuxLogo RouterRouter

PrivateVPN are aplicații VPN personalizate pentru cele mai populare platforme, inclusiv:

 • Microsoft Windows
 • Apple MacOS
 • iOS
 • Android

Pentru orice alte platforme, cum ar fi Linux, există o mulțime de ghiduri de configurare manuale online care vă pot ajuta.

Puteți conecta până la șase dispozitive în același timp, ceea ce face din PrivateVPN o alegere bună pentru cei care doresc să le protejeze nu numai dispozitivele, dar și familia lor.

Console de jocuri & Dispozitive de difuzare

Logo AppleTVAppleTVLogo-ul Amazon Fire TVAmazon Fire TVLogo ChromecastChromecastLogo NintendoNintendoLogo PlayStationPlay StationLogo RokuRokuLogo XboxXbox

Pe lângă aplicațiile personalizate pentru cele mai populare patru platforme, PrivateVPN oferă soluții și pentru televizoarele inteligente.

PrivateVPN este unul dintre foarte puțini furnizori care oferă o aplicație VPN dedicată pentru Amazon Fire TV Stick, ceea ce înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația din magazin și sunteți gata să mergeți.

Pentru a proteja consolele de jocuri sau orice alt dispozitiv de streaming, va trebui să le conectați la un router configurat sau la un alt dispozitiv care rulează aplicația PrivateVPN, cum ar fi un laptop sau un smartphone.

Extensii browser

Spre deosebire de majoritatea celorlalte VPN-uri de top, PrivateVPN nu are extensii de browser.

Dacă acest lucru este important pentru dvs., am compilat ghiduri detaliate pentru cele mai bune extensii VPN Chrome și cele mai bune suplimente VPN Firefox.

Criptarea & Securitate

VPN foarte sigur, cu multe opțiuni configurabile

Protocoale

Criptarea

Securitate

Caracteristici avansate

IKEv2 / IPSec

L2TP / IPSec

OpenVPN (TCP / UDP)

PPTP

AES-256

Blocarea scurgerii DNS

DNS pentru prima parte

IPV6 Blocarea scurgerilor

Suporta portul TCP 443

Switch Kill Switch

SOCKS

TOR prin server VPN

Vă rugăm să consultați Glosarul nostru VPN dacă acești termeni vă confundă și doriți să aflați mai multe.

Nu este doar un nume – PrivateVPN este într-adevăr un VPN cu adevărat sigur și sigur, cu o mulțime de funcții avansate pentru a vă asigura că datele și obiceiurile dvs. de navigare sunt păstrate cât mai private..

Captura de ecran a meniului SettingsVPN în aplicație

PrivateVPN oferă criptarea AES-256 aproape nescrisabilă, protocolul OpenVPN – preferatele noastre personale și serverele DNS operate de PrivateVPN, astfel încât traficul dvs. să nu efectueze diversiuni neașteptate.

Puteți alege să vă conectați folosind alte protocoale VPN (PPTP și L2TP), dar nu le recomandăm, deoarece nu oferă același nivel de securitate. De fapt, PPTP nu este sigur de utilizat.

PrivateVPN are un comutator de ucidere VPN pentru Windows pentru a vă menține în siguranță dacă conexiunea dvs. scade, dar lipsește pentru MacOS și dispozitivele mobile, ceea ce este dezamăgitor.

Testarea noastră completă a VPN-ului nu a detectat scurgeri DNS sau IPv6 și, de asemenea, puteți folosi Tor peste VPN sau TCP Port 443 pentru o securitate și mai mare.

Captura de ecran a rezultatelor testelor de scurgere pentru PrivateVPN

Rezultatele testului PrivateVPN browserleaks.com sunt conectate la un server din SUA. Testăm din Marea Britanie.

Ușurință în utilizare

Configurare simplă și aplicații personalizate ușor de utilizat

Cum să instalați & Configurați PrivateVPN

 • Captura de ecran a butonului de descărcare PrivateVPN

  Accesați secțiunea de descărcări ale site-ului PrivateVPN pentru a începe procesul de instalare.

 • Screenshot a Termenilor și condițiilor PrivateVPN

  Înainte de a putea instala software-ul trebuie să acceptați termenii și condițiile PrivateVPN.

 • Captura de ecran a Expertului de instalare PrivateVPN

  După ce ați acceptat termenii, expertul de instalare VPN vă va anunța odată ce instalarea va fi finalizată.

 • Screenshot de Instalare finalizată PrivateVPN

  Când software-ul a fost instalat, vi se va solicita să reporniți aparatul înainte de a putea utiliza VPN.

 • Captura de ecran a aplicației desktop PrivateVPN Desktop App

  Clientul VPN pentru desktop este neclintit și ușor de utilizat, afișând noua dvs. adresă IP și locația aleasă a serverului.

 • Screenshot a listei de server PrivateVPN

  Lista serverului PrivateVPN este aranjată în ordine alfabetică după numele țării și afișează și numele orașului.

 • Captura de ecran a serverelor de streaming PrivateVPN

  PrivateVPN simplifică transmiterea emisiunilor dvs. preferate cu o listă de servere VPN dedicate.

 • Captura de ecran a PrivateVPN Protocol Selection

  Puteți alege cu ce protocol VPN doriți să vă conectați, dar OpenVPN este setarea implicită.

 • Captura de ecran a PrivateVPN Connection Guard

  Fila de protecție a conexiunii VPN vă permite să comutați / opriți funcții, cum ar fi comutatorul de ucidere și blocarea scurgerii DNS.

Descărcarea și instalarea PrivateVPN este incredibil de ușoară și durează doar câteva minute. Există ghiduri de instalare pas cu pas pentru o mulțime de dispozitive populare pe site, dacă aveți nevoie de ajutor.

Aplicațiile VPN minimaliste ale PrivateVPN fac o treabă excelentă în a menține lucrurile simple, în timp ce își prezintă simultan funcțiile mai avansate.

Aplicațiile PrivateVPN pentru desktop și mobile sunt foarte asemănătoare și totul este clar etichetat și accesibil – deși utilizatorii de telefonie mobilă ar trebui să fie atenți că versiunile Android și iOS lipsesc de la switch-ul kill..

Aplicațiile PrivateVPN nu oferă asistență integrată, astfel încât începătorii sau cei care caută asistență vor trebui să se îndrepte online pentru ajutor.

Relații Clienți

Resurse online utile, dar chat-ul live este inconsecvent

Suport pentru chat în direct

Resurse online

da
da

PrivateVPN are o funcție de ajutor live chat pe site-ul său web, dar nu este disponibilă 24/7, ceea ce este mai puțin decât ideal.

Caseta de chat este roșie sau verde, în funcție de dacă este sau nu disponibilă – nu pare să existe vreo modalitate de a prezice exact când va fi sau nu va fi. Când nu este disponibil PrivateVPN, apare în schimb un formular online.

Răspunsurile prin e-mail la formularul online sunt destul de rapide, iar agenții de asistență sunt foarte informați și prietenoși.

Chiar dacă chat-ul live nu este activ atunci când aveți nevoie, resursele online și întrebările frecvente ale PrivateVPN ar trebui să vă poată vedea prin majoritatea problemelor.

Prețuri & oferte

VPN ieftin, în special pe un plan de 2 ani

Cupon PrivateVPN

Planul de prețuri PrivateVPN

PrivateVPN este accesibil, cu o economie considerabilă de 83% disponibilă în momentul elaborării unui plan de doi ani. 1,89 USD pe lună pe durata este un preț extrem de ispititor pentru un serviciu de calitate PrivateVPN.

Există, de asemenea, planuri mai scurte, dar acestea sunt mai costisitoare lunar.

 1. Lunar

  US $ 7.12 / mo

  Plătite 7,12 USD pentru prima lună Economisiți 35%

 2. 3 luni

  US $ 4,20 / mo

  Plătite 12,60 USD pentru primele 3 luni Economisiți 61%

 3. 2 ani

  US $ 1,89 / mo

  Plătite 45,36 USD pentru primii 2 ani Economisiți 83%

Toate planurile au 30 de zile garanție de returnare a banilor

Plată & Opțiuni de rambursare

Card de credit

PayPal

Bitcoin

da
da
da

PrivateVPN acceptă un număr destul de limitat de metode de plată, dar există o opțiune de plată în cryptocurrency pentru un nivel mai mare de confidențialitate:

 • Carduri majore de credit și debit
 • PayPal
 • Bitcoin

PrivateVPN oferă un proces de șapte zile gratuit complet fără riscuri. Nu trebuie să furnizați detalii de plată, doar o adresă de e-mail și veți avea acces complet la serviciu timp de o săptămână.

Există, de asemenea, o garanție de returnare de 30 de zile pentru toți utilizatorii, iar singurul condiționat este că utilizați mai puțin de 100 GB date în perioada.

Va trebui să furnizați un motiv pentru care să vă cereți banii înapoi, dar toate rambursările sunt procesate în cinci zile lucrătoare de la solicitarea acestora dacă aveți a doua gânduri.

Linia de jos

Recomandăm PrivateVPN?

PrivateVPN poate fi mic, dar este un VPN ușor de recomandat.

PrivateVPN este rapid, sigur, fiabil și atât de ieftin încât este aproape imposibil de ignorat.

Alternative la PrivateVPN

Logo NordVPN

NordVPN

Este încă ieftin, dar scorurile sunt puțin mai mari: NordVPN este o recomandare evidentă pentru oricine are în vedere PrivateVPN. Aplicațiile de chat și aplicații mobile NordVPN au setat-o. Citiți recenzia NordVPN

Logo CyberGhost

CyberGhost

Numărul total de server PrivateVPN este în comparație cu CyberGhost – dacă doriți o gamă mai largă de opțiuni, atunci CyberGhost este o opțiune accesibilă și fiabilă. Citiți recenzia CyberGhost

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me